Events

Fine Art Fair – Antica Brussel

Afgelopen event

Van 17 tot en met 21 april is één van de meest sfeervolle en hoogstaande kunstbeurzen van België, namelijk Antica Brussel, in volle gang. Voor de eerste keer zullen wij deze vijf dagen durende kunstbeurs verrijken met onze verfijnde collectie van objecten uit de Art Nouveau en Art Deco periode.

Antica Brussel zal op woensdag 17 april vanaf 14:00 tot 22:00 openen met een exclusieve preview. De daaropvolgende dag zal de vernissage plaatsvinden die tevens van 14:00 tot 22:00 zal plaatsvinden. Tijdens deze twee eerste dagen wordt de beurs in een nog feestelijkere setting georganiseerd waar u verwelkomt wordt met een hapje en een drankje. Voor deze twee openingsdagen hebben wij nog een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar.
Mocht u voor de twee eerste openingsdagen of de overige dagen kaarten willen ontvangen dan ontvangen wij graag een bericht van u via email. U kunt ons direct benaderen via het contactformulier op onze website of via info@antiques-emporium.com.

Antica Brussel vindt plaats in “Tour et Taxis” in de Belgische stad Brussel van woensdag 17 april tot en met zondag 21 april 2024. De kunstbeurs is geopend op woensdag 17 april en donderdag 18 april van 14:00 tot 22:00 uur. Tijdens de reguliere dagen is de beurs geopend van 11:00 tot 19:00.

Locatie:

Fine Art Fair – Antica Brussel
Tour & Taxis – Havenlaan 88
1000 Brussel – België

Antiques Emporium Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwe objecten, nieuws en events.
Schrijf je nu in!

Newsletter

Locatie

Wij zijn gevestigd in Roermond, Nederland.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging van onze collectie.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 10h – 17h
Zaterdag: 12h – 17h

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 Disclaimer

Nieuwsbrief

SUPPORTER of

Antiques Emporium is een officiële supporter van www.Loetz.com en draagt bij aan hun onderzoek.