Events

Kunst, Design en Antiek evenement – Slot Zeist

Afgelopen event

Voor het derde jaar op rij nemen wij met veel plezier deel aan het “Kunst en Antiek Evenement” te Slot Zeist, een jaarlijkse traditie tijdens het verlengde pinksterweekend. Deze kunstbeurs staat bekend om zijn diverse en hoogwaardige kunstobjecten, gesitueerd in de warme ambiance van één van de meest prachtige 17e-eeuwse locaties in Nederland. Het afgelopen jaar heeft de beurs aanzienlijke groei doorgemaakt. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat het aantal exposanten, met elk hun eigen expertise, is toegenomen. Dit heeft bijgedragen aan een nog gevarieerder aanbod aan objecten. Bovendien staat de kunstbeurs dit jaar meer dan ooit in de schijnwerpers met advertenties in diverse bladen. Daarnaast wordt deze editie een pendeldienst van en naar NS station Driebergen-Zeist en de parkeerplaats bij het slot geïntroduceerd en verzorgd door Volvo Broekhuis.

Zoals u van ons gewend bent zullen wij onze Art Nouveau- en Art Deco-objecten presenteren in het hart van het slot, in de grote hal.

De afgelopen periode is bijzonder druk en succesvol geweest, wat heeft geresulteerd in prachtige nieuwe aanwinsten, waaronder een Daum vaas uitgevoerd in het “Blé” decor. Hierover vertellen wij u graag meer op de objectpagina van dit object.

Graag nodig ik u van harte uit om onze collectie te komen bewonderen tijdens dit evenement van 17 tot en met 20 mei. Ik kijk ernaar uit u te mogen begroeten.

Vriendelijke groet, Chris Suma

Openingstijden:

Vrijdag 17 mei van 11u tot 18u

Zaterdag 18 mei van 11u tot 18u

Zondag 19 mei van 11u tot 18u

Maandag 20 mei van 11u tot 18u

Locatie:

SLOT ZEIST
Zinzendorflaan 1
3703 CE  Zeist

Antiques Emporium Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwe objecten, nieuws en events.
Schrijf je nu in!

Newsletter

Locatie

Wij zijn gevestigd in Roermond, Nederland.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging van onze collectie.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 10h – 17h
Zaterdag: 12h – 17h

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 Disclaimer

Nieuwsbrief

SUPPORTER of

Antiques Emporium is een officiële supporter van www.Loetz.com en draagt bij aan hun onderzoek.